Doorgaan naar inhoud
✓ Snelle levering ✓ Lage prijzen ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
✓ Snelle levering ✓ Uitstekende service ✓ Achteraf betalen ✓ Klantenbeoordeling 9,6 / 10
NIEUW in de collectie: AYANA Japandi kasten van rotan en ijzet

NIEUW in de collectie: AYANA Japandi kasten van rotan en ijzet

We zijn razend enthousiast over onze nieuwste aanwinst: de Ayana-kasten! Deze kasten zijn echt uniek, met hun stalen frame en rotan deurtjes die zorgen voor een stoere én stijlvolle uitstraling. De deurtjes hebben een speelse, abstracte vorm en zijn verkrijgbaar in zwart en pastelblauw.
Afbeelding 1 Afbeelding 2

Liefhebbers van de Japandi-stijl, opgelet!

De Japandi-stijl domineert al twee jaar in de wereld van interieurdesign. Het combineert het beste van Japans minimalisme met Scandinavisch design: eenvoud, functionaliteit en natuurlijke elementen. De Ayana-kasten passen hier perfect bij, met hun strakke lijnen, natuurlijke materialen en stijlvolle eenvoud.

Afbeelding 1 Afbeelding 2

Van hoge wandkasten tot nachtkastjes

Onze Ayana-collectie biedt een scala aan opties, van prachtige dressoirs tot hoge wandkasten met talloze opbergmogelijkheden, en zelfs nachtkastjes en tv-meubels. Er is voor elk wat wils. Onze persoonlijke favoriet? De hoge wandkast met paneeldeuren. Een absolute eyecatcher voor elke kamer, met die typische Japandi-look waar we zo dol op zijn. Kies voor de zwarte variant voor een stoere uitstraling of ga voor Olive voor een zachtere vibe.

Afbeelding 1 Afbeelding 2

Hoe meer natuurlijke materialen, hoe beter

Natuurlijke materialen zijn tegenwoordig erg in trek, en rotan is daarop geen uitzondering. Het toevoegen van rotan aan je interieur kan echt het verschil maken. Het brengt warmte en een organische uitstraling in elke ruimte. Bovendien is rotan duurzaam en veelzijdig, en past het perfect bij verschillende woonstijlen.

Afbeelding 1 Afbeelding 2

De kasten zijn NU eenvoudig te bestellen online en voor een groot deel zelfs uit voorraad leverbaar, waardoor je extra snel kunt genieten van je nieuwe aanwinsten.

Vorig artikel TIP: Zo maak je eenvoudig een budget inloopkast
Volgend artikel Woordenboek van je interieur: Wat is een laptoptafel?

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden